ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!
19.02.2024
2023-2024 Bahar döneminde mezun olabilecek öğrencilerimizin  Ders programında derslerinde çakışması halinde üniversitemizin diğer bölümlerinden veya başka üniversitelerin bölümlerinden ders alabilirler. Alınacak olan dersin AKTS ve ders içeriği bölümümüzdeki derslerle uygun olması gerekmektedir. (İlgili dersin AKTS i bölüm dersiyle eşit veya daha fazla olmalıdır. Ders içerikleri ise en az %70 benzer olmalıdır. Seçmeli ders için ders içerik benzerliği aranmamaktadır).
Kimya bölümü dışında ders alacak öğrenciler aşağıdaki belgelerle birlikte en geç 21 Şubat 2024 Çarşamba günü Saat:15:00’a  tarihine kadar Kimya Bölüm Başkanlığına bizzat yada mail (secelik@ogu.edu.tr) ile dilekçeyle başvurabilirler.
Gerekli Belgeler;
1. Ders çakıştığına dair başvuru dilekçesi (Gerekçe detaylı bir şekilde anlatılacaktır)
2. Bölümümüz dışında alacağı dersin AKTS-Kredi ve ders içeriğini gösteren ders bilgi formu
3. ESOGÜ Kimya Bölüm Ders programı
4. Bölümümüz dışında alacağı dersin ders programı
Ayriyeten öğrenci bilgi sisteminde mezuniyet değerlendirmesinden dersin üzerine tıklandığında o ders yerine alınabilcek başka dersler varsa o derslerede kayıt yaptırabilirsiniz. Bunun için ilgili bölüme ulaşıp kayıt haftasında ders için kontenjan talep etmeniz gerekmektedir.