TÜBİTAK 2247-D Proje Duyurusu
24.03.2022
Öne çıkan görsel

Dr. Öğr. Üyesi Recep Yüksel TÜBİTAK 2247-D Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Recep Yüksel TÜBİTAK 2247-D Ulusal Genç Araştırmacılar programı kapsamında sunduğu "Yeni Nesil Anotlar İle Yüksek Performanslı Sulu Çinko İyon Bataryalar" projesi ile TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı. Proje ile Zn iyon bataryalardaki anot kaynaklı birçok probleme yenilikçi çözülümler geliştirilecek. Ayrıca proje kapsamında 5 araştırmacıya ( 3 doktora öğrencisi ve 2 doktora sonrası araştırmacı) 36 ay süre ile maddi destek sağlanacaktır.

Projemizin yüksek prestijli TÜBİTAK 2247-D Ulusal Genç Araştırmacılar programı kapsamında desteklenmesi "Araştırma Üniversitesi" olma yolunda üniversitemize de olumlu katkı sağlayacaktır.